Tarta cu ciocolata si pere
Pentru desert, opteaza pentru o "tarta soare" cu arome de pere si ciocolata! O combinatie care va cuceri gusturile dvs. si ale invitatilor. Urmati cu antentie pasii de realizare din videoclipul nostru si din reteta scrisa.
Instructiuni de preparare Tarta cu ciocolata si pere
Scoateti aluatul din ambalaj si punteti-l in tava de copt. Intepati-l cu o furculita. Topiti ciocolata. si taiati perele in 8 felii.
Preincalziti cuptorul la 180° C. Amestecati ouale cu zaharul. Adaugati untul moale si migdalele pudra. Incorporati si ciocolata topita.
Se toarna amestecul in aluatul copt sise distribuie bine. Asezati deasupra feliile de pere. Coaceti la 180° C timp de 35 - 40 de minute.
Gata!
Ingrediente Tarta cu ciocolata si pere
1 aluat sablée (de casa sau cumparat)
2 oua
65 gr zahar brun
65 gr unt moale
125 gr migdale pudra
100 gr ciocolata neagra
2 pere