Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata

Reteta culinara Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata

 

Această tartă cu dovlecel, roșii și ceapă caramelizată, este o tartă sărată de post, care poate fi consumată ca și mic dejun, alături de un ceai bun.  

Ingrediente Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata

Pentru aluat:

100 g pastă de roșii cu ardei

100 ml ulei de măsline

100 ml apă minerală

400 g faină

un praf sare

1 plic praf de copt

un vârf cuțit, bicarbonat de sodiu

Pentru umplutură:

1 dovlecel

1 roșie mare

1 ceapă roșie

1 lingură ulei

1/2 linguriță zahăr

1 linguriță oțet balsamic

un praf ghimbir

un praf piper

ketchup pentru servit

Categorii