Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata
Reteta culinara Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata
Această tartă cu dovlecel, roșii și ceapă caramelizată, este o tartă sărată de post, care poate fi consumată ca și mic dejun, alături de un ceai bun.
Ingrediente Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata
Pentru aluat:
100 g pastă de roșii cu ardei
100 ml ulei de măsline
100 ml apă minerală
400 g faină
un praf sare
1 plic praf de copt
un vârf cuțit, bicarbonat de sodiu
Pentru umplutură:
1 dovlecel
1 roșie mare
1 ceapă roșie
1 lingură ulei
1/2 linguriță zahăr
1 linguriță oțet balsamic
un praf ghimbir
un praf piper
ketchup pentru servit