Tarta cu dulceata de visine

Timp de preparare o ora si 5 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu dulceata de visine

Preparare; freaca mierea cu zaharul si margarina moale. Adauga nucile macinate si faina proaspat cernuta si amesteca cu praful de cacao si nucsoara. Framanta toate aceste ingrediente. Acopera aluatul si lasa-l sa se odihneasca aproximativ 1 ora. Intinde din trei sferturi de aluat o foaie si asaz-o intr-o forma de tarta neunsa.

Unge aluatul din forma cu dulceata de visine si presara nuca tocata. Intinde si aluatul ramas si taie-l fasii late de 1 cm, pe care asaza-le deasupra tartei. Coace la cuptor, la foc potrivit, 40-45 minute.

Pofta buna!

Ingrediente Tarta cu dulceata de visine

1 borcan de dulceata de visine,

100 gr miere,

125 gr margarina,

50 gr zahar pudra,

100 gr nuci,

1 lingura cu cacao,

1 vf praf nucsoara,

sare.

Categorii