Tarta cu legume si branza de capra

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20 de minute, la 200 de grade C. Ceapa taiata solzi o prajesc in putin ulei pana devine aurie. Pe tava cuptorului tapetata cu hartie de copt, se intinde o foaie de foietaj, nu prea groasa si se inteapa din loc in loc ca sa nu creasca, se asaaza legumele in straturi si se da la cuptor in cuptorul incins dinainte, la 200 de grade C, ptr 15-20 de minute, pana totul este rumenit, dupa care se scoate si se rade deasupra branza si se da din nou la cuptor la faza de gril, numai branza sa se topeasca putin 5-7 minute. Se scoate tarta, se lasa sa devina calduta si atunci se poate servi. Daca va ramane, se poate reincalzi usor la microunde/se poate servi alaturi de salata verde si ceapa verde proaspata/ foarte gustos. Pe legumele puse pe tarta inainte de coacere am presarat putin piper; sare nu trebuie, branza este sarata; de asemenea se pot folosi si alte combinatii de legume dupa dorinta.

Ingrediente Tarta cu legume si branza de capra

1 pachet aluat de foietaj

1-2 ardei rosii copti

1 vanata potrivita

1-2 cepe

3-4 rosii mici taiate felii

250 gr branza feta de capra

Categorii