Tarta cu pere si caramel
Instructiuni de preparare Tarta cu pere si caramel
Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Perele se curata si se taie in sferturi apoi se pun intr-o craticioara impreuna cu sosul caramel. Se fierb la foc mic 5 minute. Aluatul se pune intr-o forma de tarta si se da la cuptor 10 minute.
Se scoate si se pune amestecul de pere si sos. Se mai lasa 30-35 minute pana perele sunt moi si caramelizate. Se serveste imediat cu frisca rece.
Sandvisuri cu pere flambateTarta cu pere, merisoare si frangipaneClatite cu pere aromatePere cu sos de zmeuraPere aromate.
Sufleuri cu pere si ghimbirPere inabusite in suc de struguriTarta de ciocolata cu pereQuiche cu branza si dovlecelCurcan cu pere.
Tarta cu mozzarella, praz si nuciTarta cu mango si ciocolataPere cu sirop de lamaie si clatiteBriose cu pere si scortisoaraSalata de pere si mure.
Ingrediente Tarta cu pere si caramel
4 pere mici,
8 linguri sos caramel,
225 g aluat de patiserie.