Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

Reteta culinara Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa
”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau lapte. Ingredientele variaza in functie de preferintele fiecaruia...” Așa spune Deliciousflavours, care a fost sursa mea de insiprație. No, am trișat un pic cu aluatul, am folosit foietaj de la LIDL, tare fain pe de altă parte;)
Ingrediente Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa
Aluat de foietaj cca. 300 g
Pentru umplutură:
Praz partea albă cca. 300 g,
Ceapă verde 2 fire,
Ciuperci 1 borcan marca SunFood,
Măsline verzi umplute cu anșoa de la LIDL ½ conservă,
Piept de pui afumat 1 bucată,
Ulei de măsline 2-3 linguri,
Ouă 3 bucăți,
Smântână 200 ml,
Nucșoară 1 linguriță,
Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
Cașcaval afumat Delaco 100 g.