Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza

Nu este usor sa gasim un desert cand suntem alergici / intoleranti la lapte si gluten ... Din fericire, exista alternative! Aceasta reteta este una din categoria fara gluten si fara lactoza. O versiune usoara si la fel de apetisanta, astfel incat toată lumea sa aiba dreptul desert la sfarsitul mesei ;-)

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza

Se amesteca faina de orez cu zaharul, sarea si cu ouale.

Apoi adaugati laptele de migdale putin cate putin in timp ce amestecati.

Adaugati prunele si turnati amestecul intr-un recipient de copt.

Gatiti timp de 50 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca inainte de a scoate din forma.

Gata!

Ingrediente Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza

125 grame de faina de orez

40 de grame zahar

3 oua

500 ml de lapte de migdale

250 gr de prune uscate

1 varf de sare

Categorii