Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
Nu este usor sa gasim un desert cand suntem alergici / intoleranti la lapte si gluten ... Din fericire, exista alternative! Aceasta reteta este una din categoria fara gluten si fara lactoza. O versiune usoara si la fel de apetisanta, astfel incat toată lumea sa aiba dreptul desert la sfarsitul mesei ;-)
Instructiuni de preparare Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
Se amesteca faina de orez cu zaharul, sarea si cu ouale.
Apoi adaugati laptele de migdale putin cate putin in timp ce amestecati.
Adaugati prunele si turnati amestecul intr-un recipient de copt.
Gatiti timp de 50 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca inainte de a scoate din forma.
Gata!
Ingrediente Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
125 grame de faina de orez
40 de grame zahar
3 oua
500 ml de lapte de migdale
250 gr de prune uscate
1 varf de sare