Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

Reteta culinara Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar) din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Marea Britanie. Cum sa faci Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza,...

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

 

Un preparat ca acesta, un meci de fotbal (la TV ca nu mai suntem in floarea varstei) si o bere nefiltrata e tot ceea ce mi-as putea dori intr-o zi de sambata. Ce ziceti? Si-un masaj la picioare? Hai fie ! :)))    

Ingrediente Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g Usturoi granulat – 1 lingurita Oua – 1 per portie Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc

Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate

Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc

Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g

Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g

Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g

Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g

Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g

Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g

Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g

Usturoi granulat – 1 lingurita

Oua – 1 per portie

Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc

Categorii