Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)
Reteta culinara Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar) din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Marea Britanie. Cum sa faci Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza,...
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)
Un preparat ca acesta, un meci de fotbal (la TV ca nu mai suntem in floarea varstei) si o bere nefiltrata e tot ceea ce mi-as putea dori intr-o zi de sambata. Ce ziceti? Si-un masaj la picioare? Hai fie ! :)))
Ingrediente Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)
Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g Usturoi granulat – 1 lingurita Oua – 1 per portie Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc
Aluat foietaj - 1 foaie si jumatate
Inimi de anghinare (la borcan) – 7-8 buc
Spanac decongelat (scurs foarte bine in prealabil) – 200 g
Bacon (taiat cubulete) – cca 200 g
Crema de branza cu smantana "Delaco" – 150 g
Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
Parmezan "Delaco" (dat pe razatoare) – 50 g
Mozzarella Gourmet "Delaco" (dat pe razatoare) – 80 g
Cheddar "Delaco" (dat pe razatoare) – 100 g
Usturoi granulat – 1 lingurita
Oua – 1 per portie
Ceapa (taiata cuburi mici) – 1 buc