Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme; Adăugăm smântâna și mixăm ușor, adăugăm în ploaie și făina, amestecând continuu, iar la final presărăm și praful de copt, respectiv zahărul vanilat sau alte arome, după gustul fiecăruia. În ultima etapă, în coca obținută se vor pune fructele dorite de fiecare ( eu am folosit zmeură aproximativ 300 g) se va amesteca ușor și compoziția obținută se va turna în tava tapetată cu hârtie de copt sau într-o formă de silicon, cum am folosit eu, și va pune în cuptorul încins la 175 - 180 grade pentru aproximativ 40-45 de minute. O tartă foarte ușor de realizat, fără a ne murdări pe mâini, cu ingrediente puține și deloc costisitoare! O recomand pentru serile de vară în familie, pentru vizitele inopinate sau pentru a ne răsfăța cu ceva dulce, rapid și cu ingrediente pe care le găsim cu siguranță în bucătăria fiecărei gospodine!

Ingrediente Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

- 4 ouă

- 300 g zahăr

- 300 g făină

- 300 g smântână grasă

- 2 pliculețe de zahăr vanilat

- 1 plic de praf de copt

- fructe: am folosit zmeură

Categorii