Tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Reteta culinara Tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat) din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

 

Spanacul asociat cu branza de capra este o combinatie foarte buna.  https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/tarta-quiche-cu-spanac-si-branza-de.html

200 g spanac proaspăt 4 oua 2 linguri smantana 100 g brânză de capră 100 g bacon afumat 2 linguri de brânză rasă 1 ceapa mica 1/4 ridiche rosie boia afumată sare piper 1 lingura ulei Ierburi aromatice din Provence Spălați și curățați tulpinile de spanac. Se pune la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si cu sare timp de 10 minute. Scurgeți spanacul și tocați-l. Se preincalzeste cuptorul la 180°C. Se prajeste baconul intr-o tigaie cu putin ulei si ceapa curatata si tocata. Se coloreaza 10 minute, se adauga spanacul scurs si tocat. Se pune ardeiul rosu tocat si se intoarce impreuna timp de 5 minute. Intr-un castron batem ouale cu smantana si piper. Se adauga un praf de sare (slanina este deja sarata) si cascaval ras. Asezam compozitia de spanac pe fundul unei forme de tarta unsa cu unt. Se presara ouale cu crema deasupra. Se decorează cu brânză de capră tăiată mărunt, ierburi aromate și felii de ardei. Coaceți timp de 25 de minute. Se lasa sa se raceasca putin, se taie si se serveste.

Ingrediente Tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

200 gr de spanac proaspat

4 oua

2 linguri de smantana

100 gr de branza de capra

100 gr de bacon afumat

2 linguri de cascaval ras

1 ceapa mica

1/4 de ardel rosu

paprika afumata

sare /piper

1 lingura ulei

ierburi aromate de Provence

Categorii

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă - Cum se

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica - Cum se prepara Cornuri cu branza sarata - R

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid - Cum se prepara Tarta rustica cu ro

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Reteta culinara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat din categoria Ape

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Reteta culinara Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios din categoria Aperitive / Garnitur

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Reteta culinara Tarta rustica cu rosii si cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Rom

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă - Cum se prepara Pâine umplută cu brâ