Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră
Reteta culinara Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră
O tarta rasturnata gatita in forma de tort/tort. Fabricat cu spanac organic proaspăt. https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/tarta-rastorna-de-spanac-cu-bacon-si.html
350 gr spanac proaspăt 2 linguri ulei 8 felii subtiri de bacon / bacon 120 gr 4 oua 3 linguri smantana 45 gr brânză de capră sare piper ierburi din Provence Spălați spanacul și curățați-l. Se caleste spanacul tocat in putin ulei aproximativ 10 minute. Adauga sare. Intr-o alta tigaie se rumenesc feliile de bacon. Batem ouale cu smantana, apoi adaugam branza de capra tocata. Adăugați piper, sare, adăugați ierburi de Provence. Pe fundul formei se aseaza feliile de bacon, se adauga deasupra spanacul si se toarna peste el amestecul de oua. Se coace 35-40 de minute la 180°C. Se lasa sa se raceasca putin si se rastoarna pe o farfurie. Se serveste fierbinte cu o salata de rosii sau ca mine cu o salata de sfecla rosie si telina .Ingrediente Tartă rasturnată cu spanac, bacon si brânză de capră
350 gr spanac proaspăt
2 linguri de ulei
8 felii subțiri de bacon/slănină 120 gr
4 ouă
3 linguri de smântână
45 gr de brânză de capră
sare piper
ierburi de Provence