Tarta Regilor cu raclette
O altfel de "Tarta a Regilor". Experimentati si bucurati-va de arome speciale
Instructiuni de preparare Tarta Regilor cu raclette
Decojiti si taiati cartofi si ceapa in felii subtiri.
Puneti un aluat de foietaj intr-o tava captusita cu hartie de copt. Intindeti aproximativ 2 linguri de crema debranza deasupra, lasand o margine.
Asezati feliile de cartofi primele, apoi feliile de raclette si apoi ceapa. Apoi puneti iar cartofi din si apoi salamul.
Raspanditi aproximativ 3 linguri de crema de branza deasupra si asezonati dupa gust. Ungeti marginile aluatului.
Acoperiti cu cel de al doilea aluat de foietaj si lipiti marginile. Ungeti cu gabenus si decorati.
Coaceti 35 min la 180°C.
Gata!
Ingrediente Tarta Regilor cu raclette
2 aluaturi foietaj
500 gr cartofi
1 ceapa
5 linguri de crema branza
6 felii de branza raclette (minim)
6 felii de salam (minim)
1 galbenus
piper