Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

1. Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16 cm diametru.Se dau cercurile la frigider pana se prepara ciupercile. 2. Incalzeste cuptorul la 180°C.Incinge o tigaie, adauga untul, apoi prajeste ciupercile timp de 5-10 minute pana cand lichidul din tgaie s-a evaporat.Asezoneaza ciupercile dupa gust, ia-le de pe foc, apoi amesteca-le cu branza topita, patrunjel si usturoi. 3. Traseasa o margine de 1cm grosime fiecarui cerc, apoi imparte amestecul de ciuperci in centrul cercurilor.Periaza marginile cercurilor cu ou, apoi da-le la copt 30-40 minute, pana s-au umflat si au devenit aurii.Tartele se servesc imediat. :) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Ingrediente Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

•400 gr aluat foietaj

•25 gr unt

•340 gr mix de ciuperci salbatice

curatate si tocate

•50 gr branza topita

•1 lingura patrunjel tocat

•4 catei de usturoi

tocati

•1 ou

batut

Categorii