Terina cu carne tocata si piept de pui

Reteta culinara Terina cu carne tocata si piept de pui din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci Terina cu carne tocata si piept de pui
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Terina cu carne tocata si piept de pui
Terina, este un preparat de origine franceza, cel putin asa am auzit eu. Am vazut reteta pe Paprika si cel care o prepara spunea acest lucru. Am asteptat cu mare interes sa vad cum ii iese reteta si am fost tare incantata. Mi-a ramas ideea in cap si am zis ca trebuie sa incerc si eu. Mi-am luat toate cele necesare si iata reteta. Este un preparat cu adevarat delicios si e de trecut la categoria "Wow", de pregatit pentru mese festive si nu numai. Va recomand cu mare drag reteta!
Ingrediente Terina cu carne tocata si piept de pui
850 gr carne tocata (550 porc si 300 vita)
1/2 piept de pui dezosat
250 gr fasii de bacon lunguiete
1 ceapa
1/2 legatura patrunjel verde
2 oua
sare
piper
boia de ardei dulce
1 lingurita ierburi de provence
1 lingura mustar