Tian cu legume

O garnitura perfecta pentru gratarul de carne si peste! Optati pentru acest fel de legume! Vinete, dovlecei, rosii, legume colorate si suculente. Tot ce trebuie sa faceti este sa le taiati in felii, sa le combinati intr-un vas si sa le coaceti timp de aproximativ 40 de minute.

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tian cu legume

Spalati si taiati legumele in felii. Taiati catelul de usturoi in 2.

Frecati fundul tavii cu 1/2 catel de usturoi. Turnati 1 lingura de ulei de masline. Presati usturoiul si intideti-l bine in tava cu o pensula.

Adaugati legumele una langa cealalta: o felie de rosie, o felie de dovlecel, o felie de vineta.

Turnati 2 linguri de ulei de masline, apoi presarati sare, piper si cimbru.

Coaceti 40 min la 210°C.

Gata!

Ingrediente Tian cu legume

3 rosii

1 vanata

1 dovlecel

3 linguri de ulei de masline

2 lingurite de cimbru

1/2 catel de usturoi

sare

piper

Categorii