Tiramisu

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul. Intr-un bol separat se bate frisca lichida pina devine tare. Se toarna frisca peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura sau o spatula pana la incorporare. Intr-un bol se pune cafeaua, esenta de rom, apa si Angeli si se amesteca putin, dupa care se inmoaie piscoturile usor in el dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul, fara spatii goale intre ele. Dupa ce am pus primul strat de piscoturi turnam peste ele o jumatate din crema, dupa aia se mai pune un strat de piscot si un strat de crema, se pudreaza cu cacao frumos uniform si se adauga la frigider peste noapte. Desi nu este Tiramisu rețeta originală este un Tiramisu grozav de bun!

Ingrediente Tiramisu

2 pachete de piscot

4 oua din care se va folosi doar galbenusul

4 linguri de zahar

250 g brinza mascarpone

2 cafele

2 linguri de cacao

2 esente de rom

100 ml apa

2 linguri de Angeli (optional)

300 ml de frisca lichida

Categorii