Tiramisu cu branza proaspata

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tiramisu cu branza proaspata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema se adauga branza si se amesteca. Frisca batuta si ea cu mixerul, se incorporeaza in crema de galbenusuri si asta e crema pentru tiramisu. Piscoturile se inmoaie pe o parte si pe alta, in cafeaua amestecata cu esenta de rom, (nu trebuie inmuiati prea mult) si se aseaza intr-un platou de iena. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema, si tot asa pana se umple platoul. La sfarsit se decoreaza cu fulgi de ciocolata sau cacao. Pofta buna! Desi la Tiramisu rețeta originală se foloseste mascarpone, e tare bun si cu branza proaspata :)

Ingrediente Tiramisu cu branza proaspata

6 galbenusuri

6 linguri de zahar

500 grame branza proaspata de vaci

200 ml frisca lichida

piscoturi de sampanie

cafea fiarta si racita

indulcita

esenta de rom

Categorii