Tiramisu italian

Multumita Petitchef aduceti bucataria italiana la voi acasa!Mascarpone, piscoturi inmuiate in cafea...ghiciti despre ce reteta e vorba?...Tiramisu!

Timp de preparare 2 ore si 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tiramisu italian

Preparati 250ml de cafea, adaugati un pic de zahar si lasati sa se raceasca

Separati albusurile de galbenusuri

Bateti energic galbenusurile cu zahar

Adaugati mascarpone si amestecati iar

Puneti albusurile in alt bol si bateti-le spuma

Adaugati albusurile peste compozitia de galbenusuri+zahar+ mascarpone

Omogenizati bine cu o spatula

Treceti piscoturile prin cafea si puneti-le pe fundul vasului. Repetati pana completati un rand

Puneti crema peste si completati al doilea rand

Puneti un nou rand de piscoturi imbibate in cafea

Adaugati peste cel de al 2-lea rand de piscoturi toata crema si nivelati bine cu o spatula.

Si la final pudrati cu cacao si dati la rece peste noapte. A doua zi va fi perfect de gustat!

Ingrediente Tiramisu italian

2 oua

250gr de mascarpone

250ml de cafea

3 linguri de cacao pudra

20 piscoturi

7 linguri de zahar

Categorii