Tiramisu italian
Multumita Petitchef aduceti bucataria italiana la voi acasa!Mascarpone, piscoturi inmuiate in cafea...ghiciti despre ce reteta e vorba?...Tiramisu!
Instructiuni de preparare Tiramisu italian
Preparati 250ml de cafea, adaugati un pic de zahar si lasati sa se raceasca
Separati albusurile de galbenusuri
Bateti energic galbenusurile cu zahar
Adaugati mascarpone si amestecati iar
Puneti albusurile in alt bol si bateti-le spuma
Adaugati albusurile peste compozitia de galbenusuri+zahar+ mascarpone
Omogenizati bine cu o spatula
Treceti piscoturile prin cafea si puneti-le pe fundul vasului. Repetati pana completati un rand
Puneti crema peste si completati al doilea rand
Puneti un nou rand de piscoturi imbibate in cafea
Adaugati peste cel de al 2-lea rand de piscoturi toata crema si nivelati bine cu o spatula.
Si la final pudrati cu cacao si dati la rece peste noapte. A doua zi va fi perfect de gustat!
Ingrediente Tiramisu italian
2 oua
250gr de mascarpone
250ml de cafea
3 linguri de cacao pudra
20 piscoturi
7 linguri de zahar