Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

 

Pentru că ardeii copți sunt adorați de familia mea, m-am gândit să-i includ în cât mai multe rețete culinare, iar de data aceasta vreau să împărtășesc cu voi rețeta Tocăniță de ardei copți cu găluște bavareze pe care am preparat-o la Multicooker Crock Pot Expres cu gătire sub presiune. Cred că v-am mai spus în repetate rânduri că acest multicooker este preferatul meu și cel mai folosit aparat electrocasnic din bucătărie. Nu numai că pot găti rapid la el orice preparat, dar gustul este net superior dacă aș găti același preparat în modul clasic. Și cum în luna octombrie sărbătorim Crocktober, adică bucuria de a mânca sănătos și delicios, preparând mâncărurile la minunatele aparate Crock Pot, vi le recomand cu toată încrederea. Găsiți o gamă variată de aparate Crock-Pot, de la slow-cookere digitale, sau manuale, dar și acest Multicooker Crock Pot Expres cu gătire sub presiune, accesând site-ul crockpot-romania.ro. Cât despre rețeta de față vă pot spune că a ieșit o nebunie. O combinație ce ne-a cucerit pe loc și pe care v-o recomand cu drag!  

Ingrediente Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru sos:

1 kg ardei capia

270 gr suc de roșii

1 ceapă roșie, medie

2 căței de usturoi

1 linguriță oregano uscat

3-4 frunze de busuioc, proaspete

sare și piper, după gust

2 linguri ulei de floarea soarelui

25 gr unt

150 gr brânză de burduf

1/2 legătură de pătrunjel verde

Pentru găluștele bavareze:

1 baghetă de pâine, mai veche

1 ceapă roșie, mai micuță

2 căței de usturoi

1 gogoșar

1 lingură ulei de floarea soarelui

50 gr unt cu 82% grăsime

110 ml lapte

aproximativ 100 gr pesmet

sare și piper

1/4 linguriță chimen

1/2 linguriță nucșoară

1 linguriță oregano uscat

1/2 legătură de pătrunjel

2 ouă, medii

Categorii