Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Cum sa faci Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune
Pentru că ardeii copți sunt adorați de familia mea, m-am gândit să-i includ în cât mai multe rețete culinare, iar de data aceasta vreau să împărtășesc cu voi rețeta Tocăniță de ardei copți cu găluște bavareze pe care am preparat-o la Multicooker Crock Pot Expres cu gătire sub presiune. Cred că v-am mai spus în repetate rânduri că acest multicooker este preferatul meu și cel mai folosit aparat electrocasnic din bucătărie. Nu numai că pot găti rapid la el orice preparat, dar gustul este net superior dacă aș găti același preparat în modul clasic. Și cum în luna octombrie sărbătorim Crocktober, adică bucuria de a mânca sănătos și delicios, preparând mâncărurile la minunatele aparate Crock Pot, vi le recomand cu toată încrederea. Găsiți o gamă variată de aparate Crock-Pot, de la slow-cookere digitale, sau manuale, dar și acest Multicooker Crock Pot Expres cu gătire sub presiune, accesând site-ul crockpot-romania.ro. Cât despre rețeta de față vă pot spune că a ieșit o nebunie. O combinație ce ne-a cucerit pe loc și pe care v-o recomand cu drag!
Ingrediente Tocana de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune
Pentru sos:
1 kg ardei capia
270 gr suc de roșii
1 ceapă roșie, medie
2 căței de usturoi
1 linguriță oregano uscat
3-4 frunze de busuioc, proaspete
sare și piper, după gust
2 linguri ulei de floarea soarelui
25 gr unt
150 gr brânză de burduf
1/2 legătură de pătrunjel verde
Pentru găluștele bavareze:
1 baghetă de pâine, mai veche
1 ceapă roșie, mai micuță
2 căței de usturoi
1 gogoșar
1 lingură ulei de floarea soarelui
50 gr unt cu 82% grăsime
110 ml lapte
aproximativ 100 gr pesmet
sare și piper
1/4 linguriță chimen
1/2 linguriță nucșoară
1 linguriță oregano uscat
1/2 legătură de pătrunjel
2 ouă, medii