Tocana de cartofi cu carnati

Reteta culinara Tocana de cartofi cu carnati din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Tocana de cartofi cu carnati

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana de cartofi cu carnati

1 kg cartofi 500g carnati afumati 5 cepe 1 ardei capia 500g pasata de rosii 100g ulei 1 legatura marar vegeta boia afumata piper sare

Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei.

Cand sunt prajiti sunt scosi intr-o farfurie.

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt.

Ceapa se pune la calit in uleiul ramas de la carnati 2-3 min.

Se pun ardeii, vegeta, boia afumata, piper, apa si se fierbe 10 minute.

Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun peste ceapa.

Se adauga apa cat sa acopere cartofii si se lasa la fiert.

Dupa 10 minute se pun si carnatii prajitzi si se mai fierbe 10 min.

Se adauga pasata de rosii, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe 10 min.

Se toaca marunt mararul si se pune in cratita, se amesteca si se mai lasa 2-3 clocote.

Se introduce in cuptor 15-20 minute ca sa scada sosul.

Se mananca cu muraturi asortate.

Pofta Buna!

Ingrediente Tocana de cartofi cu carnati

1 kg cartofi

500g carnati afumati

5 cepe

1 ardei capia

500g pasata de rosii

100g ulei

1 legatura marar

vegeta

boia afumata

piper

sare

Categorii