Tocana de legume cu galbiori si frigarui

Reteta culinara din categoria Mancare copii. Cum sa faci Tocana de legume cu galbiori si frigarui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana de legume cu galbiori si frigarui

 

Ador tocanitele de vara, cu multe rosii, ardei si ceapa. Daca avem si ciuperci de padure, tocanita deja devine o delicatesa. E perioada in care pietele/padurile abunda de ciuperci. E pacat sa nu profitam!!  "Meniu copii"

Ingrediente Tocana de legume cu galbiori si frigarui

Pentru tocana:

3-4 linguri ulei de masline

3 cepe

3 rosii de gradina

6 ardei grasi(copti si curatati)

500-600 gr ciuperci galbiori

200 ml suc de rosii

150 ml apa

50 gr orez cu bobul lung(optional)

1 legatura de patrunjel

Sare si piper dupa gust

½ legatura marar tocat fin(optional)

Pentru frigarui:

1 muschiulet de porc

Sare, piper, amestecul de condimente preferat

6 carnaciori proaspeti(din amestec carne de vita cu oaie)

Optional: 1-2 bucati de hribi proaspeti

Categorii