Tocana de legume cu galbiori si frigarui
Reteta culinara din categoria Mancare copii. Cum sa faci Tocana de legume cu galbiori si frigarui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana de legume cu galbiori si frigarui
Ador tocanitele de vara, cu multe rosii, ardei si ceapa. Daca avem si ciuperci de padure, tocanita deja devine o delicatesa. E perioada in care pietele/padurile abunda de ciuperci. E pacat sa nu profitam!! "Meniu copii"
Ingrediente Tocana de legume cu galbiori si frigarui
Pentru tocana:
3-4 linguri ulei de masline
3 cepe
3 rosii de gradina
6 ardei grasi(copti si curatati)
500-600 gr ciuperci galbiori
200 ml suc de rosii
150 ml apa
50 gr orez cu bobul lung(optional)
1 legatura de patrunjel
Sare si piper dupa gust
½ legatura marar tocat fin(optional)
Pentru frigarui:
1 muschiulet de porc
Sare, piper, amestecul de condimente preferat
6 carnaciori proaspeti(din amestec carne de vita cu oaie)
Optional: 1-2 bucati de hribi proaspeti