Tocana de noiembrie

Reteta culinara Tocana de noiembrie din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Tocana de noiembrie

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana de noiembrie

 

Natura asta este surprinzatoare, suntem la jumatatea lui noiembrie aproape de iarna si am gasit in gradina niste stevie foarte cruda si suculenta, niste ceapa verde si mi-am zis ca merge la fix o tocanita de noiembrie....binenteles si cu niste carnita pe langa.. 

 

INGREDIENTE
cca 300 g ceafa de porc cca 400 g rosii pentru mancare ceapa verde, un manunchi mare stevie de noiembrie- cata am gasit in gradina- dar suficienta pentru o tocanita sare 1 cescuta de apa ulei

Ceafa de porc am taiat-o bucatele mici si am pus-o la prajit intr-o cratita. Separat am spalat ceapa verde si am taiat-o marunt, am spalat si stevia si am taiat-o tot marunt. Am scos carnea din cratita si am pus ceapa cu putina sare sa se caleasca, cand sa inmuiat putin am adaugat si stevia, am pus 1 cescuta de apa si am lasat sa se gateasca la foc incet cca 20 min. Apoi am adaugat si rosiile si carnea prajita, am potrivit de sare si am lasat la foc mic cca 15 min. A iesit o tocanita cu iz de primavara in zi de noiembrie.

Ingrediente Tocana de noiembrie

cca 300 g ceafa de porc

cca 400 g rosii pentru mancare

ceapa verde, un manunchi mare

stevie de noiembrie- cata am gasit in gradina- dar suficienta pentru o tocanita

sare

1 cescuta de apa

ulei

Categorii