Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''

1.Carnea se taie cubulete ,si se caleste cu ceapa 7 minute mestecind continusi adaugind 200g de apa. 2.Alunele se dau intr-un clocot separat ,se scurg de zeama si se adauga la calit cu ceapa si carnea. 3.Se adauga vinul se inabuse 10 minute apoi adaugam legumele ,mararul ,piperulsi se lasa sa fiarba bine carnea impreuna cu legumele cam 20 de minute. 4.Cind carnea e aproape gata adaugam bulionul boiaua ,menta usturoiul si ardeiul iute le punem cu 5 minute inainte de a opri flacara aragazului (piper si boia se mai pune dupa gustul fiecaruia ).De regula aceasta tocana se serveste foarte condimentata.

Ingrediente Tocana de,, Pipera'''cu legume mexicane si ,,alune''

400g pulpa porc dezosata

200g alune sarate

500g legume mexicane congelate

30 g Secretul Gustului de la magi

30 g boia iutesi 2 ardei iuti verzi

3 catei de usturoi

30g marar verde

20g menta

2g piper

20g bulion

150g ceapa rosie

150g ulei

200g vin alb de regiune

Categorii