Tocana de porc cu radacinoase

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocana de porc cu radacinoase

Intr-o cratita de teflon sau o caserola termorezistenta, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga prazul si usturoiul si se prajesc 5 min sau pina cind se moaie, amestecind din cind in cind. Se adauga morcovii, pastirnacii si napul si se prajesc 7 min sau pina cind legumele devin crocante-fragede. Se adauga rosiile, turtitele cu ghimbir, otetul, zaharul brun, sarea si 1 cana de apa; se pun la fiert. Cind dau in clocot, se dauga carnea si se face focul mic; se acopera si se mai fierb 30 de min sau pina cind carnea si legumele sunt fragede.

Ingrediente Tocana de porc cu radacinoase

1 lingura ulei de masline

3 fire de praz (taiate pe jumatate in lungime

apoi taiate transfersal felii subtiri si bine spalate)

3 catei de usturoi(taiati felii subtiri)

2 morcovi

taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.

2 pastarnaci medii

taiati in jumatate pe lungime si apoi taiati transfersal felii subtiri.

1 nap (300 g) curatat si taiat buc de 1 cm apr.2 cani

1 si 1/4 cana rosii taiate din conserva

6 turtitele cu ghimbir 45 g

faramitate

3 linguri otet

2 lingurite de zahar brun

3/4 lingurita sare

450 g muschi de porc bine curatat

taiat in cuburi de 2-3 cm

Categorii