Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

Reteta culinara Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

 

Pentru ca-mi plac provocarile si pana si prazul imi place mult, am zis ''hai s-o fac si pe asta cu prazu`''....:))))) asa ca mi-am stors neuronul sa fac ceva ce-mi place sa mananc, deci, praz e ok, ciuperci de asemenea si musai trebuia si un aluat ca asa a cerut Maria Sa Bucatarasul si a iesit ce va sa urmeze in josul paginii.... deci provocare uite-ma...ingredient secret PRAZ.....

Ingrediente Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

Pentru aluat

500 g faina

4 g drojdie uscata

1 lingurita zahar

200 ml apa calduta

50 ml lapte caldut

60 ml ulei masline

1/2 lingurita sare

umplutura

250 g praz

300 g ciuperci brune, le-am ales micute

1 gogosar

ulei

piper

sare

1/2 cana cu apa

Categorii