Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine

Reteta culinara Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine
Pentru ca-mi plac provocarile si pana si prazul imi place mult, am zis ''hai s-o fac si pe asta cu prazu`''....:))))) asa ca mi-am stors neuronul sa fac ceva ce-mi place sa mananc, deci, praz e ok, ciuperci de asemenea si musai trebuia si un aluat ca asa a cerut Maria Sa Bucatarasul si a iesit ce va sa urmeze in josul paginii.... deci provocare uite-ma...ingredient secret PRAZ.....
Ingrediente Tocana de praz cu ciuperci brune in aluat de paine
Pentru aluat
500 g faina
4 g drojdie uscata
1 lingurita zahar
200 ml apa calduta
50 ml lapte caldut
60 ml ulei masline
1/2 lingurita sare
umplutura
250 g praz
300 g ciuperci brune, le-am ales micute
1 gogosar
ulei
piper
sare
1/2 cana cu apa