Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati

Reteta culinara Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati

 

 Cea mai buna tocanita de iarna. O mananc din copilarie! Simplu de gatit cu ingrediente putine. Fara farfastacuri cu gust delicios maxim. Bineinteles ca mamaliguta si castraveti murati sunt nelipsiti de langa aceasta tocanita. Fiind un preparat traditional, il prezint in una dintre farfuriile dragi mie, ramasa de la bunica.

Ingrediente Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati

1 kg carne porc

500 gr carnati afumati de casa [ si mai multi, eu doar atat am avut pe moment]

3 cepe

2 linguri faina alba

1 pahar lapte

1 pahar smantana

sare

piper

patrunjel verde

ulei /untura de porc-optional

Categorii