Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati

Reteta culinara Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati
Cea mai buna tocanita de iarna. O mananc din copilarie! Simplu de gatit cu ingrediente putine. Fara farfastacuri cu gust delicios maxim. Bineinteles ca mamaliguta si castraveti murati sunt nelipsiti de langa aceasta tocanita. Fiind un preparat traditional, il prezint in una dintre farfuriile dragi mie, ramasa de la bunica.
Ingrediente Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati
1 kg carne porc
500 gr carnati afumati de casa [ si mai multi, eu doar atat am avut pe moment]
3 cepe
2 linguri faina alba
1 pahar lapte
1 pahar smantana
sare
piper
patrunjel verde
ulei /untura de porc-optional