Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul cubulete ( eu l-am avut cubulete congelat). Intr-o cratita, punem uleiul si cand se incinge adaugam ceapa si o lasam la calit 2-3 minute, dupa care punem ardeiul tocat. Cand legumele s-au inmuiat, adugam ficateii, ii calim 4-5 minute, dupa care adaugam vinul si apa. Acoperim cratita si lasam sa fiarba 15-20 de minute la foc mic pana mai scade tocanita.Adaugam rosiile in bulion si usturoiul pisat si mai lasam sa dea cateva clocote .La final adaugam verdeata tocata.

Ingrediente Tocanita cu ficatei (sote) de pui

800 g ficatei de pui

2 cepe mari

5-6 catei de usturoi

1 ardei gras rosu si verde

1 cutie rosii in bulion

sare

piper

boia iute

200 ml vin alb

6 linguri ulei

100 ml apa

5-6 fire de marar si patrunjel

Categorii