Tocanita de ardei kapia copt

Reteta culinara Tocanita de ardei kapia copt din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Tocanita de ardei kapia copt

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de ardei kapia copt

 

Mai aveam o punga de kapia la congelator asa ca , intr-un fel voiam sa scap de ea, dar intr-un mod placut, asa ca am facut o tocanita.Daca nu ati facut pana acum eu zic ca este timpul sa incercati. Daca aveti kapia proaspat timpul  acordat va fi ceva mai mare deoarece va trebui mai intai copt si descojit.

 

INGREDIENTE
500 gr ardei kapia copt si descojit 1 ceapa alba 1 ceapa rosie 300 gr rosii bine coapte 2 linguri de smantana 2 linguri ulei sare piper mamaliga pentru servit

Ardeii kapia copti, descojiti si la care am scos cotorul ii rupem in fasii.

Curatam ceapa si o tocam fin. Rosiile le dam pe razatoare si indepartam pielitele. In uleiul incins punem ceapa si un praf de sare.O lasam sa se inmoaie usor si adaugam rosiile. Cand rosiile sunt fierte si sosul incepe sa se lege adaugam fasiile de ardei kapia. Potrivim de sare si piper si fierbem pana scade sosul. Adaugam smantana, omogenizam si mai dam cateva clocote.Servim tocanita cu mamaliga.

Ingrediente Tocanita de ardei kapia copt

500 gr ardei kapia copt si descojit 1 ceapa alba 1 ceapa rosie 300 gr rosii bine coapte 2 linguri de smantana 2 linguri ulei sare piper mamaliga pentru servit

500 gr ardei kapia copt si descojit

1 ceapa alba

1 ceapa rosie

300 gr rosii bine coapte

2 linguri de smantana

2 linguri ulei

sare

piper

mamaliga pentru servit

Categorii