Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Spalam si curatam ficatul de pielite. Il taiem bucatele pe care le punem in lapte. Curatam si spalam ceapa si usturoiul. Spalam rosia. Curatam morcovul. Il spalam si apoi il dam pe razatoarea mica. Tocam ceapa si usturoiul marunt. Punem ulei in tigaie si lasam sa se incinga. Adaugam ceapa si usturoiul si lasam sa se caleasca. Taiem rosia cubulete mici. Adaugam morcovul ras si rosia si lasam 2-3 minute. Stingem cu coniac, apoi adaugam apa si ficatul (pe care l-am spalat dupa ce l-am scos din lapte) si lasam sa fiarba bine. Aceasta tocanita se serveste cu mamaliguta. Pofta buna!

Ingrediente Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

4 cepe mari

1 rosie

1 morcov

2 catei usturoi

3 linguri ulei

2 linguri coniac

sare si piper dupa gust

500 gr ficat viel

1 l lapte

2 cani apa

Categorii