Tocanita de ciuperci cu bacon

Reteta culinara Tocanita de ciuperci cu bacon din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Tocanita de ciuperci cu bacon

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de ciuperci cu bacon

 

INGREDIENTE
500 g ciuperci champignon brune; 150 g bacon; 4-5 fire ceapa verde; 2 linguri bulion; patrunjel; sare; piper; ulei. Bacon-ul se taie fasii, se pune intr-o cratita cu o lingura de ulei si se prajeste, apoi se scoate pe o farfurie. Se mai pune o lingura de ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt (am pus doar partea alba) si se caleste putin. Cand se inmoaie ceapa, se adauga ciupercile tocate si putina apa. Se lasa pana scade, apoi se adauga bulionul. Se mai pune putina apa, daca a scazut de tot. Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga bacon-ul rumenit La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.

Ingrediente Tocanita de ciuperci cu bacon

500 g ciuperci champignon brune;

150 g bacon;

4-5 fire ceapa verde;

2 linguri bulion;

patrunjel;

sare;

piper;

ulei.

Categorii