Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote
Îmi place mult tocănița de ciuperci, iar de data aceasta am pregătit și un pilaf cu pipote, ca garnitură, a fost tare gustos așa.
Ingrediente Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote
Pentru pilaf:
2 l apă;
500 g pipote;
1 morcov;
1 ardei gras;
1 ceapă albă;
300 g orez;
80 ml ulei;
50 g rădăcină de țelină;
Pentru tocănița de ciuperci:
500 g ciuperci Champignon proaspete;
300 ml apă;
60 ml ulei;
1 lingură bulion;
1 ceapă albă;
Sare, după gust;
Cateva fire de pătrunjel și de mărar, proaspete