Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Reteta culinara din categoria Multicooking. Specific Romania. Cum sa faci Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

 

De ceva timp am tot primit de la o prietena de familie carne de iepure, cu care se pot pregati foarte multe bunatati. Si cum zilele de vara sunt destul de calduroase, bucataria cam mica, de multe ori prefer sa pun la treaba muticooker-ul, pentru ca se face repede mancarea si nici nu se mai face sauna in bucatarie, ca atunci cand fac mancare pe aragaz. Imi este de mare ajutor acest aparat, va spun sincer! Sa vedeti ce tocanita buna am pregatit eu aici!

Ingrediente Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

1 pulpa de iepure si spatele

4 cepe verzi

1 morcov

250 gr rosii decojite in sos tomat

500 gr ciuperci champignon

2 linguri ulei de rapita (sau oricare altul)

4 crengute marar verde

sare

piper

boia de ardei dulce

pudra de chilli

1 foaie de dafin

Categorii