Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

Reteta culinara Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

 

INGREDIENTE
500 gr pulpa de porc 1 ceapa 1 ardei gras rosu 400 gr ciuperci proaspete 300 gr naut fiert in prealabil sau din conserva 300 gr rosii pasate sare piper negru macinat 2 foi de dafin cimbru oregano patrunjel verde pentru decor 2 linguri ulei

Ingrediente Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

500 gr pulpa de porc

1 ceapa

1 ardei gras rosu

400 gr ciuperci proaspete

300 gr naut fiert in prealabil sau din conserva

300 gr rosii pasate

sare

piper negru macinat

2 foi de dafin

cimbru

oregano

patrunjel verde pentru decor

2 linguri ulei

Categorii