Tocanita de peste

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de peste

Pestele se fierbe 10 minute separat in apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari. Separat se pune ceapa, usturoiul si ardeiul la calit in putin ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se pune conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit (dupa placul fiecaruia), se lasa sa fiarba impreuna cu condimentele(sare,piper, cimbru, busuioc, ardei iute/chilli, boia dulce)

Ingrediente Tocanita de peste

7 trunchiuri de hering curatate de solzi (se gasesc la punga congelate) sau orice alt peste oceanic fara oase (am folosit alte dati cu succes si doua conserve de ton)

o cutie de rosii maruntite in sos tomat

3 cepe albe taiate marut

1 ceapa rosie taiate julien

1 ardei rosu sau orice fel de ardei gras

1 ardei iute maruntit (poate fi si ardei murat) sau o lingura rasa de chilli

4-5 catei usturoi

sare

piper

cimbru

boia dulce

busuioc

1 lg ulei pentru calit

Categorii