Tocanita de pui cu cimbru (chicken stew with thyme )
Instructiuni de preparare Tocanita de pui cu cimbru (chicken stew with thyme )
Carnea o dam prin faina ,scuturam surplusul si o punem in uleiul incins pina cind se aureste.in acest moment,adaugam cartofii,gogosarii,lasam pe foc cca 2 minute,saram piperam.
Adaugam vinul alb si supa,aducem la fierbere ,micsoram focul si fierbem sub capac cca 20-25 minute,pina cind carnea este patrunsa ,adaugam cimbrul si mai fierbem 2 minute,suntem gata ,plutim deja in miresme taaare imbietoare!servim cald...si parca numele mincarii nu-mi mai pare atit de urit...
Ingrediente Tocanita de pui cu cimbru (chicken stew with thyme )
1 pui ,portionat,
10 cartofi medii,taiati in 4,
3-4 gogosari,taiati tot in felii mari,
1 ardei verde,
1 buchet generos de cimbru verde,
150 ml de vin alb,
cca 200 ml supa de pui,legume sau echivalentul in apa fierbinte,
sare ,piper,citeva linguri de faina,citeva liguri de ulei de masline.