Tocanita de rinichi cu ciuperci

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de rinichi cu ciuperci

Se infierbinta uleiul si se pune ceapa sa se inabuse. Se adauga feliile de rinichi si o cana de supa. Se fierb. Ciupercile se inabuse in putina apa si se adauga la rinichi. Separat se rumeneste faina, se adauga putina apa, bulionul si vinul si se fierbe pina se ingroase. Se amesteca totul, se pune cimbrul si se mai fierbe 15 min la foc iute. Se serveste calda cu mamaliga.

Ingrediente Tocanita de rinichi cu ciuperci

500g rinichi de vita bine curatat

oparit si taiat feliute

1 pahar mic ulei

1 lingura bulion

1 ceapa mijlocie tocata marunt

1 lingura faina

un pahar mic de vin alb

sare 1/2 lingurita

piper macinat 1/2 lingurita

cimbru

1 cub maggi (o cana de supa)

1/2 kg ciuperci albe curatate si taiate felii

Categorii