Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan

Reteta culinara Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan din categoria Curcan. Cum sa faci Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan

 

O tocanita de vara foarte gustoasa, cu legume din belsug. Am ales sa fac aceasta mancare mai soft, fara prajeala, intrucat noi mai avem din cand in cand probleme cu stomacul. Am preparat-o la multicooker, pentru ca nu stiam cat de repede va fierbe carnea de curcan.

Ingrediente Tocanita de rosii cu ardei copt si carne de curcan

pulpele si pieptul de la un curcan de tara

4 cepe galbene, mari

1 morcov

5 rosii

3 ardei kapia

1 ardei gras, galben

2 capatani usturoi

1 cescuta orez(120 ml)

1L apa

sare dupa gust

cimbru

oregano

3 foi dafin

piper macinat

1 legatura patrunjel verde

Categorii