Tocanita de telina cu pui

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de telina cu pui

O tocanita cu gust usor dulceag si plina de savoare. Spalam si portionam carnea de pui. Punem uleiul la incins intr-o cratita si rumenim usor carnea. O scoatem ,adaugam ceapa tocata cubulete si o calim. Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica apoi ardeiul gras. Le lasam la calit 2-3 minute si adaugam telina curatata spalata si taiata cubulete potrivit de mari.Continuam calirea legumelor pana acestea se inmoaie putin ,apoi punem carnea de pui si turnam apa (supa) cat sa acopere legumele . Lasam sa fiarba sub capac la foc mic, aproximativ 30-35 de minute. Spre final adaugam pasta de ardei si punem condimentele dupa gust. Diluam faina cu putina apa, o amestecam in tocanita si mai lasam sa dea cateva clocote. La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat. Pofta buna!

Ingrediente Tocanita de telina cu pui

carne de pui(am folosit 2 pulpe si 1/2 piept)

o radacina de telina( cca600g)

2 cepe

un morcov

ardei gras(am folosit congelat)

o lingura pasta de ardei

oregano

boia dulce

sare

piper

50 ml ulei

o lingura faina

patrunjel verde

Categorii