Tochitura din organe, cu sos

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea si de la inima se indeparteaza grasimea, si se fierbe impreuna cu limba.(toate sunt fierte cand intra furculita usor).[atentie - difera timpul de fierbere si de aceea se fierb separat]. Limba se curata de pielita si se taie cubulete, ca toate celelalte. Separat se calaste ceapa in care se prajeste pieptul de porc taiat cubulete. Toate acestea se amesteca, peste care se adauga din zeama de la inima si limba (apa de la rinichi se arunca). Canad toate dau in clocot se adauga bulionul, se stinge focul si se pune boiaua, sarea, piperul si usturoiul dupa gust. Se mai poate folosi si splina, dupa gust, dar in nici un caz nici un fel de ficat. Textura ficatuli nu e compatibila ce celelalte.

Ingrediente Tochitura din organe, cu sos

Conform zicalei - tuica se mai face si din prune - tot asa

tochitura se mai face si din organe.

rinichi de vita

rinichi de porc

inima de porc

limba de porc

piept de porc impanat

ceapa

usturoi taiat marunt

sare

piper

boia de ardei iute

bulion

Categorii