Tort 2011

Reteta culinara Tort 2011 din categoria Torturi. Cum sa faci Tort 2011

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort 2011

 

INGREDIENTE
blat: 2 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina 1/2 lingurita praf copt 1 lingura ulei 1 lingura cacao esenta de migdale mousse visine un plic gelatina 300 gr visine 200 ml frisca esenta migdale 2 linguri zahar mousse ciocolata 150 gr ciocolata cu lapte 300 gr frisca 1 plic gelatina mousse vanilie si oua 2 oua 5 linguri zahar 1 esenta vanilie 250 ml lapte 1 plic gelatina decor: 1 ciocolata alba 1 ciocolata amaruie

Ingrediente Tort 2011

blat:

2 oua

4 linguri zahar

4 linguri faina

1/2 lingurita praf copt

1 lingura ulei

1 lingura cacao

esenta de migdale

mousse visine

un plic gelatina

300 gr visine

200 ml frisca

esenta migdale

2 linguri zahar

mousse ciocolata

150 gr ciocolata cu lapte

300 gr frisca

1 plic gelatina

mousse vanilie si oua

2 oua

5 linguri zahar

1 esenta vanilie

250 ml lapte

1 plic gelatina

decor:

1 ciocolata alba

1 ciocolata amaruie

Categorii