Tort Aperitiv (Anna Olson)
Instructiuni de preparare Tort Aperitiv (Anna Olson)
Ingrediente Tort Aperitiv (Anna Olson)
2 French Toast :1 alba
1 integrala
Salata de pui:
• 1 / 2 cup crema de branza la temperatura camerei
• 1 / 2 cup maioneza
• 1 / 4 cup ceapa verde tocata
• 1 lingura de suc de lămâie
• 1 lingura seminte de mac
• 2 1 / 2 cup piept de pui fin tocat
• 1 / 3 cup nuca pisata
uşor prăjita
• sare şi piper
Salata de ou:
• 8 oua mari fierte foarte tari
cojite
• 2 / 3 cup maioneza
• 1 / 3 cup de masline verzi tocate fin
• 3 linguri ceapa rosie tocata fin
• sare şi piper
Pesto de branza:
• 1 cup frunze de busuioc (aici am avut o punga de frunze care cantarea 30 gr)
• 2 / 3 cup frunze de pătrunjel
• 2 catei de usturoi
tocat fin
• 3 linguri de ulei de măsline
• 450 gr crema de branza la temperatura camerei
• 2 - 3 linguri de smântână