Tort cu fructe și cappuccino
:)
Instructiuni de preparare Tort cu fructe și cappuccino
Se amesteca cele 2 compoturi.
Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul, budinca și cappuccino și se fierbe pana se îngroașă. Se adaugă gelatina, 200 ml frișcă lichida și 200 g frișcă bătută. Se taie fructele cubulete. Se tapetează tava cu folie de aluminiu. Se insiropeaza pișcoturile și se pune un strat în tava, crema , ananas, pișcoturi, crema, căpșuni, pișcoturi, crema, kiwi și pișcoturi. Se învelește cu folie și se lasă la rece 6 ore.
Se bate frișca. Se taie kiwi felii. Se răstoarnă tortul și se îndepărtează folia. Se decorează cu frișcă și fructe și se lasă la rece câteva ore.
Ingrediente Tort cu fructe și cappuccino
Blat: 400 g pișcoturi
Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni.
Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte, 200 g zahar, 2 pliculețe gelatina, 2 pliculețe cappuccino de vanilie, 400 ml frișcă, 1 compot de ananas, 1 compot de căpșuni, 1 kiwi.
Decor: 500 ml frișcă, 1 compot de ananas, 2 kiwi.