Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Descoperiti reteta noastra foarte usoara si fondanta! Urmati cu atentie pasii de realizare din versiunea scrisa, dar si din cea video, astfel incat sa nu pierdeti nimic :-)
Instructiuni de preparare Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Preincalziti cuptorul la 210°C. Ungeti forma de copt cu unt si pudrati cu faina. Apoi separati albusurile de galbenusuri. Amestecati galbenusurile cu 150 gr de zahar.
Se topeste ciocolata cu unt si se adauga la amestecul de galbenusuri. Omogenizati totul. Se adauga pudra de cacao si se amesteca bine.
Bateti albusurile si amestecati-le cu restul de 50 gr de zahar. Puneti albusurile peste amestecul de mai sus si amestecati.
Se toarna amestecul in tava si se coace timp de 15-20 de minute la 210° C. (Trebuie sa fie moale in interior)
Gata! Puteti pudra cu zahar sau cu cacao!
Ingrediente Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
175 gr ciocolata neagra
150 gr unt
200 gr zahar
35 gr de cacao pudra
7 oua