Tort cu mousse de ciocolata Petitchef

Descoperiti reteta noastra foarte usoara si fondanta! Urmati cu atentie pasii de realizare din versiunea scrisa, dar si din cea video, astfel incat sa nu pierdeti nimic :-)

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort cu mousse de ciocolata Petitchef

Preincalziti cuptorul la 210°C. Ungeti forma de copt cu unt si pudrati cu faina. Apoi separati albusurile de galbenusuri. Amestecati galbenusurile cu 150 gr de zahar.

Se topeste ciocolata cu unt si se adauga la amestecul de galbenusuri. Omogenizati totul. Se adauga pudra de cacao si se amesteca bine.

Bateti albusurile si amestecati-le cu restul de 50 gr de zahar. Puneti albusurile peste amestecul de mai sus si amestecati.

Se toarna amestecul in tava si se coace timp de 15-20 de minute la 210° C. (Trebuie sa fie moale in interior)

Gata! Puteti pudra cu zahar sau cu cacao!

Ingrediente Tort cu mousse de ciocolata Petitchef

175 gr ciocolata neagra

150 gr unt

200 gr zahar

35 gr de cacao pudra

7 oua

Categorii