Tort cu resturi de raclette
In bucatarie nu exista resturi, totul se recicleaza, se reinventeaza, se consuma. Aveti cateva bucati de branza raclette uitata in frigider? Alegeti sa faceti un chec sarat! Adaugati niste jambon crud sau salam, cartof si ati inventat o reteta usoara si rapida! Se poate consuma la un picnic sau cand nu stiti ce sa gatiti pentru cina de duminica ;-)
Instructiuni de preparare Tort cu resturi de raclette
Taiati resturile de raclette in bucati mici.
Se amesteca ouale si laptele. Adaugati faina, drojdia, sarea si piperul si se amesteca bine.
Apoi adaugati uleiul si amestecati bine, apoi restul bucatilor de branza raclette.
Se toarna acest amestec intr-o tava de chec bine unsa si se niveleaza frumos.
Coaceti 45 de minute la 180° C. Asteptati pana cand se raceste bine inainte de a scoate din tava.
Gata!
Ingrediente Tort cu resturi de raclette
aprox. 175 gr Raclette
aprox. 100 gr de salam sau jambon crud
1 cartof
3 oua
120 ml de lapte
150 gr de faina
1 pachet de drojdie
70 m de ulei
sare si piper