Tort cu visine

Se face un blat, o crema cu budinca apoi se presara piscioturi sfaramate cu unt

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort cu visine

Crema- se face o budinca fiarta din lapte, praful de budinca si zahar. Separat se freaca galbenusurile cu smantana si se toarna peste budinca si se amesteca bine.

Blatul - se freaca untul cu zaharul, faina, amidonul, praful de copt apoi ouale pe rand cate unul.

Se pune blatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi se pun fructele fara samburi presarate cu putin zahar si se lasa la cuptor 5 minute

Se farama piscoturile (biscuitii) si se freaca putin cu untul si 4 linguri zahar

Se scoate blatul,se pune budinca calduta iar deasupra se presara piscoturile sfarimate si frecate cu untul si zaharul, se coace inca 25 de minute.

E un tort aspectuos si gustos

Ingrediente Tort cu visine

Blat 125

margarina ptr. prajituri

2 oua

100 gr. zahar

250 faina

40 gr. amidon

si praf de copt

Crema 450 ml.

lapte

50 gr. zahar

1 plic budinca de vanilie

150 smantana

3 oua

Decor 6 piscoturi sau biscuiti

50 gr unt si 4 ling zahar tos

Categorii