Tort cu visine
Se face un blat, o crema cu budinca apoi se presara piscioturi sfaramate cu unt
Instructiuni de preparare Tort cu visine
Crema- se face o budinca fiarta din lapte, praful de budinca si zahar. Separat se freaca galbenusurile cu smantana si se toarna peste budinca si se amesteca bine.
Blatul - se freaca untul cu zaharul, faina, amidonul, praful de copt apoi ouale pe rand cate unul.
Se pune blatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi se pun fructele fara samburi presarate cu putin zahar si se lasa la cuptor 5 minute
Se farama piscoturile (biscuitii) si se freaca putin cu untul si 4 linguri zahar
Se scoate blatul,se pune budinca calduta iar deasupra se presara piscoturile sfarimate si frecate cu untul si zaharul, se coace inca 25 de minute.
E un tort aspectuos si gustos
Ingrediente Tort cu visine
Blat 125
margarina ptr. prajituri
2 oua
100 gr. zahar
250 faina
40 gr. amidon
si praf de copt
Crema 450 ml.
lapte
50 gr. zahar
1 plic budinca de vanilie
150 smantana
3 oua
Decor 6 piscoturi sau biscuiti
50 gr unt si 4 ling zahar tos