Tort de biscuiți cu ciocolată :)

Mmm

Timp de preparare 4 ore

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort de biscuiți cu ciocolată :)

Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu ciocolata și zaharul si se fierbe. Se lasa sa se răcească putin si se adauga esenta si gelatina. Biscuitii se insiropeaza in cafea si se pune un strat intr-un castron tapetat cu folie apoi un strat de crema, biscuiti insiropati in cafea si tot asa pana se termina straturile. Se inveleste cu folie si se pun deasupra greutati (o farfurie sau o cratita mai mica in asa fel incat sa stea biscuitii presati) si se lasa la rece cateva ore.

Ingrediente Tort de biscuiți cu ciocolată :)

Strat de biscuiți : 800 g biscuiți simpli

Sirop: 400 ml cafea

Crema: 600 ml lapte, 95 g ciocolată cu caramel, 95 g ciocolată cu capsuni, 1 plic gelatina, 150 g zahar, 1 esență de rom.

Categorii