Tort de portocale

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort de portocale

Intr-un castron, frecati ouale intregi cu zaharul, pentru a obtine o crema spumoasa. Desfaceti apoi foile de gelatina in lapte caldut, pe baie de aburi, la foc mic, si amestecati pina cind se ingroasa.

Puneti peste crema de ou, adaugati 2 linguri de frisca si omogenizati. Cind amestecul s-a racit, trebuie sa fie destul de consistent.

Pe platou puneti felii de portocale, stropiti-le cu rom, acoperiti-le cu un strat de crema si un rind de piscoturi. Repetati operatia, acoperiti tortul cu restul de frisca si puneti-l o ora in frigider.

Ingrediente Tort de portocale

500 g de piscoturi

5 portocale mijlocii

2 linguri de rom

4 oua

4 linguri de zahar

4 foi de gelatina

1 pahar cu lapte

3 linguri cu virf de frisca

Categorii