Tort de vara cu mascarpone si iaurt

Delicios!

Timp de preparare o ora

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort de vara cu mascarpone si iaurt

Se incalzaste laptele cu 100 de grame de zahar si cu margarina si se adauga si aroma de rom, dupa care se toarna pe biscuiti si se amesteca bine. Produsul obtinut se pune intr-o forma te tort cu pereti detasabili. Acesta va fi baza tortului. Intr-un bol separat se amesteca mascarpone cu iaurtul, impreuna cu zaharul ramas si cu capsuni. Se prepara gelatina si se toarna peste amestec. Amestecul obtinut apoi se pune deasupra bazei si se pune in frigider pentru cateva ore.

Tortul de vara cu mascarpone si iaurt se taie felii si se poate orna cu diferite fructe sau cu frunze proaspete de menta. Pofta buna! :)

Ingrediente Tort de vara cu mascarpone si iaurt

350 de grame de biscuiti macinati

200 de grame de margarina

100 ml de lapte

200 de grame de zahar

aroma de rom

250 de grame de mascarpone

un iaurt mare

capsuni

2 plicuri de gelatina

Categorii