Tort fara foc din frisca si visine (raw food)

Un tort foarte usor de facut si peste masura de delicios.

Timp de preparare 5 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort fara foc din frisca si visine (raw food)

Toate ingredientele, cu exceptia visinelor si fructului de kiwi se proceseaza in blender - aceasta fiindca frisca din caju. Compozitia moale se rastoarna intr-un inel culinar, se presara visinele congelate si se da la congelator pentru aproximativ 1 h. Atunci cand doriti sa-l consumati, il puteti lasa la temperatura camerei pentru 10-20 min. Testul ca se poate consuma, este simplu. Daca incercati sa taiati, si cutitul poate patrunde fara probleme, este gata de consumat. Tortul se poate pastra la congelator timp de o saptamana. http://www.youtube.com/watch?v=pkG5eDGv5a0

Ingrediente Tort fara foc din frisca si visine (raw food)

Frisca caju

2 cani caju

1/4 nuca cocos

2 Lg indulcitor natural

1 pahar de apa

3 linguri de zeama de lamaie

1/2 pastaie vanilie sau esenta de vanilie

La final

1 pahar visine congelate

1 kiwi

Categorii