Tort raw de nuca si ciocolata

Acest tort divin este incredibil de bun si concureaza la gust cu tortul Joffre, insa va dati seama ca tortul nostru este incontestabil mai sanatos ;-) Pentru un tort de dimensiuni mai mari dublati pur si simplu cantitatile, acesta este mai degraba un mini-tort. Dar oricum este foarte consistent si nu veti putea manca mult, va garantez ;-) Anyway, neaparat sa incercati aceasta reteta!

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort raw de nuca si ciocolata

Toate ingredientele se mixeaza in robotul de bucatarie. Crema rezultata se pune intr-o forma rotunda mica sau intr-un castron si se introduce la congelator pentru 1 ora.

Inainte de servire se scoate din forma si se decoreaza cu fulgi de cocos si fructe uscate. Se pastreaza la congelator.

Ingrediente Tort raw de nuca si ciocolata

1 cana mare de nuci macinate (sau nuci intregi rehidratate)

5 lg cacao neagra

5 lg miere (sau sirop de agave, de artar...)

5 lg ulei de cocos

1 lgt scortisoara pudra

semintele de la o pastaie de vanilie

1 praf de sare de Himalaya

fulgi de cocos, fructe uscate pentru decor

Categorii